توضیحات پروژه
نصب پوشش سازه های شرکت فولاد بوتیا
شرح کارهای انجام شده با شرکت فولاد بوتیا
- تولید و نصب پوشش سازه ها ۳۸۰۰۰ متر
شرح کارهای انجام شده با شرکت فولاد بوتیا
شرکت طراحی و نصب ساختمان نفت – پروژه تصفیه گازوییل پالایشگاه اصفهان
پروژه عایقکاری فولاد مبارکه شامل عایق کاری حرارتی لوله ها و تجهیزات واحد ذوب مجتمع فولاد مبارکه
محل انجام پروژه : اصفهان – ایران
حجم کار : ۱۸۰۰۰ متر مربع
کارفرما : مونتی بللی ایتالیا
ابزار های مورد استفاده در عایق کاری عبارتند از انواع لفاف های محافظ آلومینیومی (ورق آلومینیوم با پوشش پلی کرافت ) با لایه پلی اتیلن وآستر کاغذی، ملزومات فلزی و غیر فلزی عایق کاری از قبیل : انواع بست عایق کاری استنلس استیل ، تسمه عایق کاری استنلس استیل، پرچ گالوانیزه یا پرچ عایق کاری استنلس استیل، پیچ عایق کاری استنلس استیل، بست های چمدانی، فنر انبساط عایق کاری استنلس استیل و انواع ماستیک درزبندی، نوار درزگیر، واشر عایق کاری استنلس استیل و غیره.
عایق کاری پایپینگ و تجهیزات در صنایع نفت ، گاز ، پالایش ، پتروشیمی و همچنین صنایع سیمان و فولاد برای گرم نگه داشتن لوله ها و تجهیزات برای به حداقل رساندن انتقال حرارت بین تجهیزات و محیط اطراف و همچنین جلوگیری از یخ زدگی آنها انجام می شود. همچنین این کار برای عایق سازی لوله حرارتی و صوتی در لوله کشی انجام می شود. امروزه به دلیل هزینه های بالای تولید انرژی گرمایی جلوگیری از هدر رفت آن بسیار ضروری بنظر میرسد. به همین دلیل است که عایق کاری فولاد مبارکه با دقت بالا و تحت سختگیرانه ترین کنترلها انجام شد. یکی از متداول ترین مواد مصرفی در عایق کاری پایپینگ و تجهیزات ، عایق پشم سنگ است. است که از پروسه های ذوب و تبدیل سنگ و سرباره مذاب به الیاف پشم سنگ بدست می آید.
مهم ترین نکته در عایق کاری پایپینگ با عایق های حرارتی گرم : ۱- انتخاب درست نوع عایق حرارتی با رعایت مسائل کیفی عایق حرارتی و همچنین ۲- نصب صحیح و مطابق استاندارد عایق است. اگر این دو اصل به درستی رعایت شوند، سیستم عایق کاری می تواند برای مدتی طولانی بدون کوچکترین عیب و نقصی و بدون نیاز به تعمیر و نگهداری در شرایط عملیاتی خود، کار کند.
اگر اجرای عایق کاری ضعیف و ناقص باشد باعث می شود که میزان زیادی از انرژی اتلاف شود. بنابراین عایق حرارتی یک ابزار مهم در افزایش میزان انرژی در دسترس می باشد.
هدف اصلی از عایق کاری حرارتی کاهش سرعت انتقال حرارت و انرژی می باشد. این انتقال انرژی ممکن است از یک سطح گرم به محیط سرد منتقل شود و یا اینکه از یک محیط گرم به سطح سرد منتقل می شود.
عایق کاری پایپینگ و تجهیزات اهمیت بسیاری دارد و باعث می شود که افت حرارتی را به شکل موثری کاهش دهد. تا تاسیسات برای مدتها عملکرد و بازده مناسبی داشته باشند. در حقیقت، بهرهگیری از عایق لوله تنها راهی است که بتوان بازده یک فرآیند طراحیشده را در طول مدت تعمیرات دورهای تضمین کرد. عایقکاری مناسب لوله نقش مهمی در بازدهی مناسب فرآیند پایپینگ به عهده دارد. عایقکاری حرارتی لوله ها و تجهیزات به دلایل مختلفی انجام میگیرد که در فهرست زیر به آنها اشاره شده است.
تامین ، ساخت و نصب مخازن کروی پالایشگاه شازند اراک
کارفرما : شرکت پارسیان سازه PSI-corporation-Iran
محل اجرای پروژه : اراک
حجم کار : ۱۲ مخزن
مخازن کروی در قالب مخازن تحت فشار ASME به منظور ذخیرهسازی مایعات و گازها در بسیاری از صنایع از جمله صنایع میاندستی، پاییندستی، پتروشیمی، صنایع شیمیایی، پالایشگاهها و غیره استفاده میشود.
این مخازن میتوانند محصولات زیادی مانند آمونیاک خشک، گاز مایع، NGL، بنزین، نفتا، بوتادین، اتیلن، هیدروژن، اکسیژن، ازت، آرگون، LNG، بیوگاز و گاز فاضلاب را ذخیره نماید.
واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی جهت نگهداری مواد اولیه مورد نیاز ، انجام فرایندهای میانی و پایانی و همچنین انبار کردن فرآورده های نفتی گوناگون نیازمند مخازن می باشند .
تعداد این مخازن به عواملی چند، چون دوری و نزدیکی واحد به منابع تامین کننده نفت خام ، تعداد و ظرفیت واحدهای پالایش، تنوع فرآورده های تولیدی و سرانجام چگونگی انتقال و پخش فرآورده ها بستگی دارد.
در صنایع شیمیایی ، مواد ارزشمند مانند بنزین یا گاز مایع ، طی فرآیندهای مختلفی از مواد شیمیایی خام، مانند نفت خام جدا می شوند یا از آنها به وجود می آیند.
به دلایل زیادی از جمله یکسان کردن کیفیت محصول، انجام فرایندهای میانی و پایانی ،اندازه گیری حجم محصول جهت فروش، امکان بارگیری و انتقال به تانکر یا کشتی در حداقل زمان ممکن و … مواد تولید ی را در مخازن یا تانک های مناسب ذخیره نمایند.
بطور کلی مخازن ذخیره با فشار کاری پایین به مخازنی گفته می شود که مطابق تعاریف ، فشار کاری مخزن مساوی با فشار اتمسفر بوده و دمای محصول مابین دمای انجماد و ۹۰ درجه سانتیگراد باشد.
البته شایان ذکر است که برخی استانداردها با درنظر گرفتن برخی تمهیدات فشار کاری بالاتر را تا ۱۸ Kpa بیشتر از وزن سازه سقف و دمای انجماد تا ۲۶۰ درجه سانتیگراد را برای این نوع مخازن مجاز شمرده اند.
شکل کروی این مخازن توزیع تنش یکنواختی را در هنگام بارگذاری داخلی ایجاد میکند که موجب ذخیرهسازی تحت فشار مناسبتری میشود. مخازن کروی کمترین فضای سطح زمین را برای ذخیرهسازی تحت فشار به خود اختصاصی میدهند و نسبت به گزینههای دیگر هزینههای کمتری برای ساخت فوندانسیون، پوششدهی، لوازم جانبی و لولهکشی در بر دارند.
تجهیزات کلیدی بیشتر صنایع شیمیایی، مخازن هستند. مخازن برای اختلاط، و واکنش های شیمیایی مختلف در قسمت های مختلف پالایشگاه و پتروشیمی استفاده می شود. استفاده از مخازن باعث افزایش راندمان کارایی در واکنش های شیمیایی می شود زیرا مخازن کروی اختلاط کامل، دفع بهتر مایعات را فراهم می کنند و هیچ گونه رسوب مواد شیمیایی بر روی دیواره مخزن به وجود نمی آید.
مخازن ذخیره سازی کروی قوی تر هستند
مخازن ذخیره سازی که معمولاً در صنایع تولید نفت و گاز یافت می شوند مانند مخزن سقف ثابت معمولی و مخزن سقف شناور خارجی، از بسیاری از قطعات استفاده می کنند که باید یا پیچ و مهره شوند یا به هم جوش داده شوند. برای ذخیره سازی با فشار بالا، این درزهای پیچ شده یا جوش داده شده اند.