انواع ورق آلومینیوم نمای ساختمان
نمای کامپوزیت چیست؟
نمای کامپوزیت یا ورق آلومینیوم نمای ساختمان، محصولی آلومینیومی است که به صورت پنل هایی با ابعاد مشخص موجود می باشد. این پنل ها به طور مشخصی بر روی دیواره بیرونی ساختمان نصب می شود و ظاهری بسیار مناسب و زیبا دارد. نمای بیشتر ساختمان ها از سنگ و یا آجر می باشد؛ اما امروزه ما محدودیت مصالح نداریم و می توان از انواع مصالح برای ایجاد یک نمای زیبا استفاده نمود. نمای کامپوزیت یا همان ورق آلومینیوم نمای ساختمان یکی از این مصالح می باشد. این ورق ها از سه لایه تشکیل می شوند؛ دو لایه آن با ضخامت ۳ تا ۵ میلی متر از جنس آلومینیوم و لایه دیگر با ضخامت ۳ تا ۵ از جنس پلی اتیلنی می باشد. نما های کامپوزیت از نظر نوع رنگ و آلیاژ به کار رفته با یکدیگر متفاوت می باشد. در ادامه به بررسی انواع کامپوزیت نمای ساختمان خواهیم پرداخت.
به دلیل نوسانات قیمت ، لطفا جهت اطلاع از قیمت و موجودی این محصول با ما تماس بگیرید.
راه های ارتباط با رستاک:
تلفن : ۰۲۱۹۱۰۹۸۵۲۸
فکس : ۰۲۱۶۵۳۱۸۰۲۸
واتس اپ ، ایتا ، تلگرام و روبیکا : ۰۹۹۰۴۴۵۷۰۳۰
واحد فنی مهندسی : ۰۹۱۲۳۵۵۳۵۵۴
rastakonline@gmail.com
نمای-کامپوزیت-چیست؟
نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی
یکی از کاربرد های اصلی و رایج این کامپوزیت ها استفاده در نمای ساختمان ها می باشد. این ورق های آلومینیومی به دلیل ویژگی هایی که دارند بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. انواع مختلف کامپوزیت ها برای ساختمان نیز قابل اجرا می باشد و انتخاب هر کدام بسته به سلیقه افراد متفاومت می باشد. این محصول به دلیل طول عمر بالا و زیبایی ظاهری که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
نمای کامپوزیت ویلایی
ظاهر و زیبایی نمای ویلا نیز بسیار حائز اهمیت می باشد و افراد به دنبال نمایی زیبای برای ساختمان ویلا های خود می باشند. از انواع نمای کامپوزیت می توانید برای نمای ویلای خود استفاده کنید. یکی از رایج ترین نمونه ها برای نمای کامپوزیت ویلایی، ورق آلومینیومی طرح سنگ و طرح چوب می باشد. این محصول آلومینیومی قابل بازیافت می باشد و به محیط زیست هیچگونه آسیبی نمی زند. علاوه بر آن دارای قابلیت هایی همچون استحکام و مقاومت بالا، سازگاری با هر نوع شرایط آب و هوایی، ضد زنگ، انعطاف پذیری و … نیز می باشد.
نمای آلومینیوم مغازه
نمای مغازه و فروشگاه شما نیز دارای اهمیت بسیاری می باشد. چرا که ظاهر مغازه برای مشتریان مهم می باشد و به میزان فروش شما بسیار کمک می کند. نمای آلومینیوم مغازه یکی از کاربرد های کامپوزیت آلومینیوم به شمار می آید. از انواع کامپوزیت ها نیز می توان در این امر استفاده کرد و نوع آن بسته به تم و سلیقه شما دارد. پر کاربرد ترین کامپوزیت ها برای مغازه و فروشگاه نما کامپوزیت رنگی می باشد.
مزایا استفاده از نمای کامپوزیت
استفاده از ورق آلومینیوم نمای ساختمان نیز دارای مزایایی می باشد. که این مزایا عبارت اند از:
مقاومت بالا
طول عمر مفید و طولانی
وزن سبک و مناسب
سرعت نصب و اجرای بالا
تنوع بالا رنگ و طرح
دارای ابعاد متنوع
قابل بازیافت
انواع کامپوزیت نمای ساختمان
کامپوزیت نمای ساختمان دارای انواع مختلفی می باشد. اجرای هرکدام از این کامپوزیت ها باهم متفاوت می باشد و میزان قیمت آنها نیز با یکدیگر تفاوت دارد. در این بخش به بررسی برخی از انواع کامپوزیت و ویژگی های آنها خواهیم پرداخت.
نمای کامپوزیت پنل معمولی
نمای کامپوزیت پنل معمولی یکی از رایج ترین نمونه ها از این محصول آلومینیومی می باشد. ساده ترین و قیمت مناسب ترین نمای کامپوزیت این نوع از کامپوزیت است. این نمونه اجرا و نصب راحتی نیز دارد.
نمای کامپوزیت پنل نانو
این نوع کامپوزیت دارای کارایی بیشتری است و دلیل این کارایی استفاده از تکنولوژی نانو در تولید این کامپوزیت ها می باشد. نمای کامپوزیت پنل نانو دارای قابلیت خود تمیز کنی است. علاوه بر آن از ویژگی هایی همچون مقاومت و استحکام بالا، طول عمر بیشتر، ضد آلایندگی نیز برخوردار می باشد. لازم به ذکر است که این نمونه مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش سوزی دارد.
نمای کامپوزیت رنگی
کامپوزیت رنگی نیز مشابه نمونه معمولی آن می باشد؛ با این تفاوت که در تهیه آن از رنگ های مختلفی استفاده می شود. تنوع رنگی در این نمونه کامپوزیت بالا می باشد.
نمای کامپوزیت طرح سنگ و چوب
استفاده از نمای کامپوزیت طرح سنگ و چوب زیبایی نمای ساختمان شما را چند برابر خواهد کرد. این نما از نمونه نماهای چوبی و سنگی بسیار بهتر و زیبا تر می باشد. و هزینه آن نیز کمتر خواهد شد.
قیمت ورق آلومینیوم نمای ساختمان
همانطور که گفته شد قیمت و هزینه اجرای نمای کامپوزیت آلومینیومی بسیار مناسب تر از نما های سنگی و آجری می باشد. اما قیمت ورق کامپوزیت به عواملی بستگی دارد. عواملی همچون برند و شرکت تولید کننده محصول، ضخامت و ابعاد ورق ها، نرخ ارز، متریال، تکنولوژی تولید و هزینه حمل و نقل بستگی دارد. پس از در نظر گرفتن تمامی این عوامل قیمت نهایی اعلام می شود.